Дамяно от Måneskin и приятелката му с романтична снимка

Многобройните ангажименти, които държаха Дамяно далеч от приятелката му Джорджия, вече са поставени на пауза. Влюбената двойка намери време за романтична почивка в Южна Италия. Ако оставим папараците настрана, фронтменът е този, който ни споделя новините с нежна и забавна снимка, споделена на „story“ в Instagram.

Двамата бяха забелязани на разходка в Кастелана, след като се отбиват в местния супермаркет на центъра. Но освен това, не са изтичали други подробности около заслужената почивка на двойката.

Джоржия Солери издаде книга със стихове „La Signorina Nobody“, която в момента рекламира из цяла Италия. Инфлуенсърката направи спирка на филмовия фестивал Giffoni. След това сподели снимка с изцяло черен аутфит и чанта от пера на брега на Салерно.

Наскоро дамата до Дамяно разказа много деликатни подробности от миналото си, от опита за самоубийство до доброволния аборт, споделяйки здравословните си проблеми, свързани с депресията. Солери предпочита да запази любовта си далеч от камерите, въпреки че сама казва, че за нея няма тема табу /за радост на нейните 664 000 последователи в Instagram/.

Дамяно се възстановява от контузия на рамото

Тя го накара да свири с торба лед на сцената в Чикаго, редом до знаменитости като Metallica и Дуа Липа. От официалния профил на италианската рок група можем да видим изображение с парамедик, който се грижи за него в бекстейджа на събитието. За щастие няма нищо сериозно. Сами виждаме, че на следващата снимка любимецът ни Дамяно е усмихнат, а надписът към снимката успокоява всички фенове.

„Вчера публиката беше толкова гореща, че Дам имаше нужда от лед, за да се охлади малко“, споделиха още те.

Засега обаче Дамяно и Джорджия се отдават на заслужена лятна почивка.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Giorgia Soleri (@giorgiasoleri_)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Måneskin с две номинации на VMA 2022