Пищните и красиви момичета на Холивуд

София Вергара – секси и талантлива

София Вергара може да направи две неща, които другите жени трудно комбинират. Тя може да бъде смешна и секси едновременно. Което никак не е лесно, повярвайте ни. София е горда със своите форми и ги показва във всеки един удобен момент, като се облича в най-тесните рокли, които сме виждали. И те й стоят перфектно.

Америка Ферера – от грозната Бети до секси Америка 

Още една латино дива, но какво да ги правим тези момичета. Америка беше избрана да изиграе главната роля в американската версия на сериала ”Грозната Бети”. Той й донесе световна слава и няколко награди. А Америка си заслужи статута на добра актриса със закръглени форми, която уви, вече е заета.

Сара Рамирез – госпожица непослушна сестра

Сара Рамирез е по-известна у нас като д-р Кали Торез – ортопедът на болница ”Сиатъл Грейс” от ”Анатомият на Грей”. Освен, че е адски секси и не се срамува да танцува само по бикини, персонажът на Сара няма никакъв проблем да излиза едновременно с мъже и с жени. Което е много секси. От където и да го погледнете.

Адел – най-добрата певица на световната сцена

Адел е една от певиците, които могат да ни накарат да ги гледаме и слушаме, без изобщо да ни е грижа как изглеждат. Не можем да отречем – Адел е мега звезда. Тя има Оскар, дете, познава Джеймс Бонд и да, толкова е ретро и секси, че чак ни е срам за тези от вас, които я намират за дебела.

Джей Ло – тя е истинска дива

Джей Ло е истинска дива. Освен това беше първата пищна жена, която излезе в Холивуд и каза, че не я е срам как изглежда. Дали е дебела? Не, тя не се смята за дебела, а за закръглено секси. И за да потвърди думите си тя си направи застраховка на дупето. Ето на това му казваме супер пищно момиче.

Бионсе – възходът на една модна икона

Бионсе е доказала, че е много неща – дива, продуцент, майка, съпруга и модна икона. Тя никога не се е срамувала от високия си ръст или пищните си форми. Точно обратното – умира си да ги показва навсякъде и по всяко време. А когато я видите на живо – как пее и танцува, при това само по боди, ще разберете защо Бионсе е номер 1.

Ева Мендес – секси тигрица

Ева Мендес е много секси, няма две мнения по въпроса. Тя е сочна, готина, екзотична, и изглежда нежна и дива едновременно. Освен това е сдържана в личния си живот, отворена в професионалния и изключително стилна и секси в ежедневния. И най-важното – именно тези форми съблазниха Райън Гослинг.

Това са те – пищните секс-символи на Холивуд. Какво казват самите те за телата си вижте в нашата галерия.

Текст: Зорница Аспарухова-Зузи

Снимки: Profimedia


Нина Добрев е най-секси в света

Бионсе още по-секси в своя календар

Новата Скарлет Йохансон