Пищните и красиви момичета на Холивуд

Те са секси, те са готини, те са страхотни и най-важното – те са пищни… 

Отдавна формите 90-60-90 не са перфектните числа. Поне за някои мъже. И поне съдейки по последните класации за сексапил и красота. Затова ние събрахме за вас най-красивите, секси жени в Холивуд, които имат пищни форми и са толкова прекрасни. Ето ги и тях.

Кристина Хендрикс – най-сексапилната жена на планетата за 2010 година

Кристина е сексапилната Джоан от сериала ”Момчетата от Медисън авеню”. След първи сезон американските медии я наричат: ”… най-красивото нещо по телевизията…” Тя е секси мацка с пищни форми и огнено червена коса, която поддържа с боя, тъй като е естествена блондинка. Кристина е висока 173 см и тежи 73 килограма. Има най-голямата гръдна обиколка сред актрисите, и благодарение на нейните гърди пластичната хирургия за гърди се завишава с 10% – всички искат да имитират нейните размери, разбира се.

Скарлет Йохансон – най-сексапилната жена за 2013 година 

Всъщност Скарлет от години е призната за най-секси и само от време на време някой просто й отмъква титлата, но това е временно, и се прави предимно, за да не се разсърдят другите актриси. Скарлет е известна с пищната си фигура, закръгленото си дупе и прекрасните си гърди. Много хора я смятаха за дебела в началото, но можем спокойно да заявим, че именно заради момичета като нея, днес Холивуд гледа с блеснали очи на тези жени. Ура!

Моника Белучи – вечната жена

Каквото и да кажем за Моника никога няма да е достатъчно. Тя се висока, секси, пищна, страстна, уникална. Тази година италианката направи 49 години, но когато я видим никога не можем да й ги дадем, или да се отречем от безмерната й хубост. Не случайно Мел Гибсън я избира за ролята на Мария Магдалена, а Джузепе Торнаторе я прави страстната Малена. Още помним как се разхождаше по онзи площад, а мъжете се обръщаха след нея. 

Салма Хайек – най-красивата мексиканка 

Има нещо в Салма, което кара почти всички мъже да въздишат тежко. Може би е заради пищните й гърди, тесните й рокли или просто защото жените от топлите страни са такива. Въпреки, че е много гореща, самата актриса признава, че е адски срамежлива и когато е трябвало да играе чисто гола с Колин Фарел (в лентата ”Питай прахта”), толкова се притеснила, че се е наложило самият Колин да я убеждава, че няма да я гледа сластно… Разбира се, това се е оказало адски трудно.

Кейт Ъптън – най-пищният модел

Имаше време, в което мисълта, че модел може да тежи повече от 40 килограма, да има широки бедра, или, не дай си боже, пищни гърди беше немислима. В 21 век всичко е възможно обаче. Поне след появата на Кейт Ъптън. Младата блондинка бързо си спечели статута на секс-символ, стана страшно популярна, получи роля във филм и самият Vogue я обяви за ”супр-модел на годината”. Какво повече може да иска една пищна, 21-годишна жена от живота.

още на стр. ii