Пенелопе Крус във Венеция е истинска класика

Филмовият фестивал във Венеция ни предоставя уникални визии, които се превръщат в тотална сензация точно, защото са толкова впечатляващи. Пенелопе Крус също не остана незабелязана от светлините на прожекторите. Любимата актриса се появи с елегантна рокля и прикова всички погледи към себе си.

Като посланик на модна къща Chanel, Пенелопе избра рокля Couture, създадена изцяло от дантела и украсена с цветя в розово. А дългите й ръкави я направиха още по-шик.

Няма Венеция без Пенелопе Крус

Актрисата се появи на червения килим по повод предпремиерата на филма „L’immensita“, режисиран от Емануеле Криалезе. За случая испанската звезда избра дантелена визия от колекция есен/зима 2022 г. на Chanel Haute Couture, видяна на модния подиум по време на последното им парижко събитие.

Роклята, тясна, дълга до глезените, с дълги ръкави и обло деколте е изцяло изработена от флорална дантела в студен розов нюанс върху черна основа.  На червения килим Пенелопе я комбинира с чифт сандали с тънък ток.

Присъщи на звездното събитие във Венеция, бижутата също не липсваха към визията й. Актрисата избра диамантен комплект, състоящ се от капкови и каскадни обеци, черно колие и пръстен.

Не знаем дали ще видим отново актрисата на други червени килими на филмовия фестивал във Венеция, но едно е сигурно. Любовната история между нея и роклите на Chanel продължава. И това се потвърждава за пореден път от визията на актрисата, само няколко часа преди премиерата с аутфита й от колекция Resort 2023.

Елегантна, но в същото време семпла, Пенелопе Крус бе подбрала визия, която определено ни харесва.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Пенелопе Крус и Адам Драйвър във филм, посветен на Енцо Ферари