Пенелопе Крус е ослепителна в рокля с корсет

Семеен червен килим за Пенелопе Крус, която присъства на специалната церемония, проведена в Севиля. Съпругата на Хавиер Бардем бе облечена в разкошна рокля с корсет, подчертаващ деколтето й, визия дело на Dolce & Gabbana.

Аутфитът на актрисата бе чудесно допълнен от диамантена гривна и обеци.

Суперзвездата, номинирана в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля за образа си в „On The Fringe“, позира с брат си Едуардо, който от своя страна е номиниран в категорията най-добра оригинална песен.

Към дуото се присъедини и режисьорът на филма Хуан Диего Бото. Малката сестра на Пенелопе Крус – Моника също блесна на събитието с прекрасна рокля в цвят бордо.

„As Bestasсе превърна в победителя на вечерта

Игралният филм на Родриго Сорогойен грабна общо девет награди, включително за най-добър испански филм, най-добър режисьор и най-добър оригинален сценарий.

Французинът Денис Меноше, главен герой във филмовия проект, междувременно спечели наградата за най-добър актьор.

Церемонията отдаде почит на режисьора Карлос Саура, който почина на 10 февруари 2023 г. „Смъртта на Карлос Саура трогна цялата гилдия, защото той бе един от най-ярките представители на испанската култура“, подчерта президентът на Академията за кино – Фернандо Медес-Лейте.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Пенелопе Крус и Адам Драйвър във филм, посветен на Енцо Ферари