Парис Хилтън на езерото Комо

Парис Хилтън и Картър Риъм прекарват няколко прекрасни дни на езерото Комо. А дали това не е ефектът на Амал и Джордж Клуни, които първи лансираха тренда по красивите брегове на Комо? Езерото е кратка спирка за 41-годишната русокоса наследница, след като накара публиката на Tomorrowland да танцува.

„Здравей, Италия. Прекрасен ден на езерото Комо“, пише Парис в публикацията си в Instagram. Именно там тя разкрива, че посещава локацията за първи път и я намира за „толкова невероятна“. Светската дама дори прикани последователите си да коментират и да разкрият любимата си ваканционна дестинация.

Всички детайли от визията на Парис Хилтън

Дори извън Америка, наследницата се утвърждава като модна икона със своите стайлинг избори. Тя бе облечена с небесносин цял бански костюм, комбиниран с кожен корсет. Визията е многопластова.

Както виждаме, Парис е с широка прозрачна пола и чифт къси панталони, както и водоустойчиво яке от Louis Vuitton. То се слива с нюансите на другите елементи от визията. Обувките й са елементът на индивидуалност: чифт семпли, плоски балерини в nude цветове.

За да се предпази от слънцето и водните пръски от мотортната лодка, звездата заложи на чифт очила във формата на пеперуда, отличаващи се с бели рамки от Christian Dior. За финални щрихи Парис бе избрала и шапка от талантливия дизайнер Baginskiy, обичан от международни звезди като Бела Хадид, Карли Клос и Елза Хоск.

В тази визия, не можем да пропуснем годежния пръстен с макси диамант.

Факт е, че Парис изглежда толкова естествено, докато русата й коса е прибрана на две плитки.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Парис Хилтън готви мемоари