Парис Хилтън се омъжи за Картър Риъм и сватбата бе в типично нейния стил

Вчера Парис престъпи към олтара с рокля от Oscar de la Renta.

Парис Хилтън не прави нищо, без да вмъкне много повече блясък и драма, отколкото е нужно, и нямаше защо да очакваме нещо различно от сватбата й. 11.11. бе датата, която тя бе избрала, за да каже “да” на Картър Риъм, а събитието бе меко казано голямо.

Макар и още да не е споделила много снимки от сватбата, тя разкри, че роклята й е била от Oscar de la Renta с публикация с близък кадър на грима и прическата й. От него виждаме, че моделът е с деколте тип поло и флорална дантела.

Локацията е било огромно имение в Бел Еър, където Хилтън събрала голям списък с гости, сред които Биби Рекса, Ашли Бенсън, Ема Робъртс и други. На кадрите от мястото виждаме, че всичко е било пригодено за повода – в градините с цветя са изписани инициалите на младоженците.

Разбира се, това не е единствената сватба, с която Парис ще отпразнува женитбата си. Предстоят още две партита и всички ще бъдат заснети в документалния сериен филм, създаден за повода “Paris in Love”. Първият епизод дебютира вчера, навръх сватбата, а ще включи общо 13 епизода, които ще излизат всяка седмица в четвъртък.

Вижте повече кадри на мястото на сватбата и тоалетите на гостите в галерията. 

Двойката е заедно от есента през 2019 година, а се сгодиха навръх 40-ия рожден ден на Хилтън. Картър е четвъртият годеник на Парис. Преди това звездата бе за кратко сгодена за Крис Зилка през 2018 година, а през 2005 година Парис Лацис й предложи с не един, а 15 различни пръстена. Първият брак на Хилтън бе още през 2002 година за модела Джейсън Шоу.

Егоизъм провали годежа на Парис Хилтън

39-годишният Картър Риъм е автор и предприемач, собственик на марката M13 Ventures. С Парис се познават от 15 години, но започват връзката си през ноември 2019 година.

Снимки: Profimedia

Fashion GalleryPopular