Никол Кидман с нова прическа

След като изуми всички, дефилирайки за Balenciaga през седмицата, посветена на висшата мода в Париж, Никол Кидман реши, че 2022 г. определено е нейна. Този път тя избра корицата на списание Perfect, за да ни покаже нова необичайна визия с много мускули и нова прическа.

55-годишната актриса винаги е спазвала романтична визия на най-важните червени килими по света. Виждали сме я с дълги опашки и нежно прибрана коса. Този път обаче Никол се върна към емблематичното си червено. Цвят, който я направи известна във възхода й сред холивудските звезди.

Ще се превърне ли в моден тренд прическата на Никол Кидман?

Феновете на анимето и японската култура няма как да не са запознати с този стайлинг, който в миналото е диктувал всички модни тенденции. Тази прическа е наистина задължителна за разходка по улиците на токийския квартал Harajuku.

Визията, избрана от Никол Кидман, всъщност е уникална и има особено любопитни характеристики: гладък ефект върху дългата коса и два по-къси прави кичура, стигащи до скулите, разположени отстрани на лицето.

Този тип прическа може да изглежда лесна за поддържане, но истината е, че крие някои малки уловки. По-добре е да се избира от хора с естествено права коса, които се грижат за нея с изключително внимание. Топлинните предпазители и пресата са съюзници в рутинната грижа за косата тук.

Самата Никол Кидман сподели снимките на списанието в Instagram профила си, надписвайки под публикацията „Благодаря ти, скъпа“ и отбелязвайки основателя и стилист на списание Perfect – Кейти Гранд.

Множество звезди похвалиха визията на актрисата в секцията за коментари под нейния пост. Наоми Уотс и Кери Уошингтън са малка част от тях. Е, впечатляващият външен вид на Никол Кидман успя да предизвика известна реакция онлайн, но всъщност нали това е целта.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Никол Кидман и Хавиер Бардем на премиерата на “Being the Ricardos”