Не гледайте Иман право в очите

Красота отвъд всякакви граници… или просто Иман.

Никога не е имало спор по отношение на безкрайния стил на Иман – супермоделът, който никога няма да спре да е олицетворение на женската сила, красота и увереност, многократно ни е служила за вдъхновение. Не са малко и визиите й, с които е завладявала червения килим на Met Gala през годините.

Този път, когато темата на събитието предизвика звездите да потърсят инспирация от историята на модата в САЩ, Иман избра да почерпи вдъхновение… от самата себе си.

20 визии, с които ще запомним тазгодишната Met Gala

На тазгодишното издание на модния спектакъл 66-годишната икона се появи в спиращ дъха тоалет в златисто, който много ни напомни на визията й за Met Gala 2011.

“Любимата ми любовна история е нашата”

Всъщност, когато Иман свали полата и короната от хиляди златни пера, аутфитът й бе много подобен, а прическата бе почти напълно еднаква реплика със същите тъмноруси непокорни вълни.

Но когато визията й беше в пълната си сила и с всички нужни елементи, супермоделът буквално сияеше повече от всяка друга звезда на събитието. Роклята й бе дело на Харис Рийд за Dolce & Gabbana, а за направата й са били нужни над 400 часа труд. По наше мнение обаче всяка минута си е заслужавала.

Вижте повече от визията в галерията.

Любовта на червения килим

Fashion Gallery