“Любимата ми любовна история е нашата”

Съпругата на покойния Дейвид Боуи Иман отново напомни за тяхната голяма любов.

“Любимата ми любовна история е нашата” – написа супермоделът в Инстаграм под черно-бяла снимка, на която тя и Дейвид са прегърнати.

Боуи почина на 10 януари 2016 година след 18-месечна битка с рак на черния дроб. Двамата с Иман бяха женени в продължение на 24 години – време, което според нея отлетяло като един миг. “Дейвид ме дари с най-вълнуващите, изпълнени с любов 24 години, но и те не бяха достатъчни – времето беше шокиращо кратко. Никога няма да свикна с това, че съм го загубила”, сподели родената в Сомалия Иман пред Vogue миналото лято.

Иман и Дейвид Боуи се женят през април 1992 г., а църковният им брак е сключен през юни в Италия. Боуи не крие, че поразителната красота на родената в Сомалия красавица го кара да се влюби в нея от първия миг, в който я вижда. И двамата имат по едно дете от предишна връзка, а заедно имат 16-годишна дъщеря на име Александрия.

“Мисля, че тайната на трайния брак до голяма степен се крие във времето, в което той е сключен. Двама души трябва да намерят точния момент в живота си, за да създадат семейство, така че то да се превърне в основен приоритет в живота им”, издава тайната на щастливия брак Иман.