Наоми Кембъл няма конкуренция

Има ли място в модните среди за млади хора? Култивират ли се изгряващи таланти? Нека си признаем, в определен момент от кариерата си човек трябва да осъзнае, че е дошло времето да се отдръпне, за да насърчи по-младите. Е, Наоми Кембъл не мисли така. Тези, които са имали щастието да посетят нейно дефиле са на същото мение.

Емблематичният супермодел на деветдесетте все още не отстъпва своето място в модния свят. Звездата направи специално завръщане за колекцията пролет/лято 2022 на Alexander McQueen. 51-годишната Наоми  не беше дефилирала от смъртта на покойния дизайнер през 2010 г., така че завръщането й на подиума на бранда след почти десетилетие остави тълпата във възторг.

Кембъл определено знае как да придаде конкретно, ясно и осезаемо значение на думата магнетизъм. С невероятния си аутфит, покрит с многоцветни пайети, комбиниран с високи ботуши, тя направи фантастично представяне. А овалното й лице беше просто перфектно.

Наоми Кембъл знае какво иска, дори  и на модния подиум

Факт е, че днес подиумите пленяват Джиджи, Бела, Кендал и Ирина. Следвани от милиони последователи, ухажвани от множество марки, те са новите лица, олицетворяващи модния свят. И със сигурност не искаме да бъдем от онези закоравели носталгици, неспособни да се предадат на отминаващото време и да приемат новостите. Но с радост ще бъдем от тези, които признават абсолютния и неоспорим талант на Наоми.

Да видим Наоми Кембъл да дефилира е като да видим Мона Лиза в Лувъра. И нищо от клюките, съдебните дела, слуховете и капризите нямат значение. Всичко остава на заден план пред дефилирането на супермодела.

Цялото представяне на Наоми Кембъл можете да видите тук:

ВИЖТЕ ОЩЕ: Наоми Кембъл е новата муза на Lanvin