Маратонките на Киара Ферани са хит на есента

Винтидж стилът, продиктуван от луксозното сътрудничество, което вече остави незаличима следа в модата през 2022г., се позовава на колаборацията между Gucci и Adidas. И, да, това са обувките, предназначени да се превърнат в тоталния хит на сезона /дори на годината/. Познайте коя е звездата, която вече ги обу през уикенда?

Връщайки се от мечтания си юбилей в Сардиния, Киара Ферани отпътува за Швейцария, за да се поглези с релаксиращ уикенд между плуването в басейна, разходките на открито и вечерята на свещи.  Киара бе отседнала в известен хотел, в който е гостувала дори Одри Хепбърн в миналото.

В куфара за поредната си ваканция тя взе и маратонките, които се готвят да се превърнат в тотална мания за предстоящия сезон. В Люцерн, Ферани бе придружена от два чифта цветни маратонки Gazelle Adidas x Gucci.

Маратонките на Киара Ферани ли са новите обувки на есента?

Три ленти, монограм GG и винтидж стил, вдъхновен от 80-те и 90-те години. Спортните обувки на инфлуенсърката се отличават с розова велурена горна част, тъмнозелен акцент, неутрална подметка и три черни ленти.

Другият чифт маратонки, представени от дигиталния предприемач са със светлосиня горна част, синьо-зелена подметка, розов акцент в задната част и три бели ленти.

За да завърши стайлинга си, Киара носи чифт бели хавлиени чорапи, високи до глезена.

Определено ни очакват доста екстравагантни комбинации от цветове тази есен. Но в едно сме сигурни, Киара Ферани знае как да диктува модата, а последователите й следват всяка нейна стъпка с огромен интерес.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Есенната прическа на Киара Ферани е beauty inspo