Есенната прическа на Киара Ферани е beauty inspo

Началото на септември е идеалният момент да помислим за прическите на есен 2022. Особено тези от нас, които са с по-слаба и фина коса. Всъщност статията ни е за всички, които страдат от грешните стилистични решения, защото загубата на обем и пухкавост е точно зад ъгъла. Добре познаваме инфлуенсърът Киара Ферани, която с дългата си руса коса, е открила прическата, която е перфектна за предстоящия студен сезон.

След ваканцията в Ибиса и завръщането си в Италия, красавицата не се спира нито за миг. След като отпразнува годишнината от сватбата си с Федец в Портофино, Киара е готова за нови снимки и работни ангажименти. Но между полетите русокосата инфлуенсърка не спира да публикува в Instagram.

Вероятно няма човек, който да не е забелязал снимката и по черно бельо. Да, тя накара 27-те й милиона последователи да говорят. И между коментарите, посветени на провокативния й външен вид, косата е този елемент от визията й, който ни дава идеалното вдъхновение за следващия сезон. Максимален обем и страничен път – това е всичко, от което имаме нужда.

Снимките на Киара Ферани от последните няколко дни крият важно послание

Страничната линия на косата е тенденцията, която всички ще копират и то съвсем скоро. Вече станахме свидетели на няколко предложения от Ким Кардашиян, но този път посланието е още по-ясно.

Въпреки че централно разположеният път доминира на червения килим във Венеция, страничната линия е най-новият съюзник на косата, която страда от загуба на обем. Пренасочването на вниманието от идеално балансираното разделяне към страничното такова всъщност ни позволява да увеличим обема на косата си, без да използваме вредни елементи, за да подчертаем визията ни.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Красотата на любовта между Киара Ферани и Федец