Маникюрът на звездите: Директно от червения килим

Наградите Златен глобус и Critics Choice Awards са последните две важни събития, които ни демонстрираха невероятна красота. Но на тях присъстваше един финален щрих, който определено ни вдъхнови.

Маникюрът на звездите почти винаги крие изненади, дори и да е най-минималистичният и семпъл, точно като този на Аня-Тейлър Джой. Нека не забравяме, че маникюристите на любимите ни популярни лица са винаги до тях и се грижат да усъвършенстват визията им по най-изтънчения и ексцентричен начин.

А ако вече сте запазили своя час за маникюр и си търсите вдъхновение, остава само да видите някои от предложенията, които сме отбрали.

Аня Тейлър-Джой и Ким Труонг следват цветовата палитра на Dior

Визия, толкова нежна, че не можем да я пропуснем.

Том Бачик създаде идеалния контраст за Мишел Уилямс

Точно така, звездата се появи на Critics Choice Awards с перфектния червен маникюр – класически, изискан, секси и вечен.

Марго Роби избра розовото на Chanel

А Том Бачик и подари шикозен френски маникюр с преливаща се основа в същия нюанс като нишките на роклята й.

Кристален ефект върху розова основа за Селена Гомес

На наградите Златен глобус, същият маникюрист създаде поредната сензационна визия, но този път за Селена. И толкова и отива.

Бетина Голдщайн е маникюристът на Джулия Гарнър

Все пак тя е истински експерт по късите нокти и звездата остана вярна точно на тази дължина. Голдщайн запази ноктите на актрисата изчистени, но същевременно супер блестящи. А маникюрът й би се харесал на всеки.

Аманда Сейфрид блесна в златно

Йоко Сакура – маникюристката на актрисата нанесе върху ноктите й най-яркия златен цвят, точно същият като впечатляващата рокля на звездата, дело на Dior.

Джена Ортега ни зарадва с един от най-красивите маникюри, които сме виждали напоследък

Маникюристът й Тай Нгуен създаде истинско произведение на изкуството в nude нюанси, които се превръщат в тенденция и тази година.

Джесика Частейн във фин блясък на наградите Златен глобус

А ноктите идеално подхождаха на ослепителния й външен вид.

ВИЖТЕ ОЩЕ: #Goodhairday: Зендея и тайната на красивата прическа