#Goodhairday: Зендея и тайната на красивата прическа

Последната й звездна трансформация ни бе поднесена точно преди Коледа, когато Зендея се появи с боб, който сега всички ние искаме от фризьора си. Но как да устоим на тенденциите, които актрисата ни показа през декември, както и на хилядите други прекрасни трансформации на косата й?

Вярно е, че феновете обикнаха талантливата американска актриса, активистка и модел благодарение на нейните изяви на големия и малкия екран, но Зендея отдавна се е утвърдила като икона, не само по стил, но и по красота, въпреки че е само на 26 години.

През звездната й кариера сме били свидетели на толкова много забележителни визии… Особено прическата й от Оскарите през 2015 г. Не можем да я забравим.

Зендея не се страхува да експериментира

Работата е там, че за разлика от други звезди на нейната крехка възраст, актрисата не се страхува да опитва нови неща. Естествено къдрава, Зендея разчита на внимателно подбрани продукти, за да поддържа косата си хидратирана, блестяща и здрава.

„Къдравата коса има нужда от хидратация, или изглежда прекалено начупена и неконтролируема. Тъй като твърде честото миене с шампоан дехидратира косата ми, измивам на всеки три дни с такъв с арганово масло и масло от моринга. Но всеки ден използвам и балсам с масло от моринга“, сподели тя на „Seventeen“ за своята рутинна грижа за косата.

А ако имате нужда от актуална информация за най-емблематичните й постижения в прическите, в галерия сме подготвили поредица от изображения, показващи най-запомнящите се от тях. И, да, разглеждаме ги със съзнанието, че бихме искали да ги изпробваме всяка една.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Зендея и Том Холанд посетиха бившето училище на актрисата