Линдзи Лоън се утвърждава като модна икона

Признаваме си, че Линдзи Лоън толкова ни липсваше. Отсъствието й от публичната сцена само увеличи желанието ни да я видим да блести с дългата си прелестна коса. Дълго време се чудехме как ще се справи с червения килим и дали нейната филмова кариера не е просто стъпало към по-голям бизнес, като основаването на нова линия за красота или пък бельо.

От модел на Calvin Klein до стилист на H&M, Линдзи Лоън вече ни показа, че може да постигне всичко, което пожелае в живота и кариерата си. И все пак за завръщането си, актрисата започна точно там, откъдето спря.

“Falling for Christmas” вече е любимата ни коледна комедия на Netflix

Линдзи Лоън влезе в главната роля на разглезена млада наследница, която губи паметта си в следствие на инцидент, който й позволява да преоткрие истинските ценности в живота.

А дежавюто бе неоспоримо, когато тя започна да пее „Jingle Bell Rock“ в колата на приятеля си. Веднага си припомнихме „Зимното шоу на талантите“ в „Mean Girls“, дебютният филм, който проправи пътя към нейната филмова кариера.

Нейното завръщане идва в идеален момент, точно когато манията по Y2K е в ход, а модата кима на всичко, което ни напомня за 2000-те години. Времето, в което Линдзи Лоън се превърна в модна икона. Както се казва, това е „перфектният момент“.

Прераждането на Линдзи Лоън с помощта на Law Roach

Завръщането на звездната сцена за актрисата е тясно свързано с името на Law Roach. По време на коледното си промоционално турне, тя се довери на стилиста и моден експерт.

Най-добрият начин да блеснете отново е да работите с хора, които ценят личната ви история. Така стана и с Линдзи Лоън. Последните й визии са една от друга по-красиви. Нека започнем с нежния стил, придаден от брокатената рокля, създадена от Valentino за „Falling for Christmas“.

Най-важното си послание, актрисата изпраща чрез тоалетите, които напомнят за класицизма на Каролин Бесет Кенеди, иконата на американския минимализъм. Линдзи определено слага край на миниполите, микро топовете и ниските талии. А Law Roach работи успешно по създаването на новата икона на съвременната мода.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Линдзи Лоън сподели снимки от „Falling For Christmas“