Линдзи Лоън сподели снимки от „Falling For Christmas“

Линдзи Лоън ще участва в нов филм. Популярната актриса ще влезе в образа на току-що сгодена, разглезена хотелска наследница, която се наранява при ски инцидент. Травмата предизвиква амнезия и тя поема дългия път към възстановяването си под грижите на красив собственик на хижа и дъщеря му. И всичко това точно преди Коледа, разбира се.

„Това е толкова освежаваща, стопляща сърцето романтична комедия и ми липсваше да правя такъв тип филми“, каза Лоън за новото си начинание в интервю за Netflix. “Всички сцени с каскади бяха наистина забавни за мен, защото не съм имала възможността да правя толкова много в много от моите филми… Когато летя от хълма, опитвам се да карам ски добре и определено не го правя”, шегува се актрисата.

Линдзи Лоън е и продуцент на филма, заедно с режисьора Джанийн Дамян

Това е първото й участие, част от трите филма на Netflix, включващи и новата комедия “Irish Wish”. “Falling for Christmas” е първата значителна роля на 36-годишната актриса в голям филм след „The Canyons“ от 2013 г., режисиран от Пол Шрадър и разпространен от IFC Films.

Оттогава единствените роли, в които е взимала участие, са в късометражния филм от 2015 г. „Докато човешките гласове не ни събудят“ и поддържащата роля на вампир в инди филма на ужасите от 2019 г. – „Сред сенките“.

Извън актьорството, звездата от „Капан за родители“ увеличи портфолиото си в гръцката индустрия за нощен живот, отваряйки два бизнеса в Миконос и Родос. „Това съм аз, каквато съм като човек сега“, сподели Лоън в интервю от 2019 г. за новия си възглед за живота и работата.

„Уморих се да слушам за миналото си. Преди беше „Повече хора! Повече шум! Разсейвате ме!“ Но сега е „Шшшт!“ Отделянето на време за мен е важно. Научих това по трудния начин, за съжаление. Но го направих. И искам да споделя това с други хора“, каза още актрисата.

Премиерата на „Falling for Christmas“ е насрочена за 10 ноември. Можете да видите нови снимки от филма по-горе.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Линдзи Лоън се сгоди