Едва на 18 г. Лени Клум вече надминава майка си

Навършила 18 години на 4-ти май, Лени е най-голямата дъщеря на Хайди Клум. Тя се ражда от съюза на немския супермодел с предприемача Флавио Бриаторе, който я нарича своя дъщеря, но никога не го е признавал официално. Младият модел е отгледан от майка си и певеца Сийл, които заедно имат три други деца.

Нейното пълно с любов детство е в центъра на много нежно видео, което Хайди й посвещава по повод осемнадесетия й рожден ден.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Heidi Klum (@heidiklum)

Лени Клум е новата икона на красотата

Избрана за посланик на Dior Beauty и DHG, Лени се отличава с класическа красота, фини черти, сини очи и руса коса. Генетично наследство, което тя споделя с майка си Хайди. Повече Емили Ратайковски и по-малко ангел на Victoria’s Secret, нека видим новата й кампания за Intimissimi, за да добием представа.

Дуото майка-дъщеря изглежда неустоимо и всъщност наистина е така. Доказано е, че дъщерите на най-големите супермодели, особено поради хромозомни причини, често споделят физиката на майка си.

Пример за това са Кая Гербер и Синди Крауфорд, Джорджия Джагър и Джери Хол. Трябва да отбележим също, че наследничките на популярността на майка си, често предпочитат да вземат името им за по-голяма разпознаваемост. Такъв е случаят с Лила Мос – дъщерята на Кейт Мос, както и този с Анна Кливланд – дъщерята на Пат Кливланд. Е, очевидно Лени Клум продължава тази любопитна тенденция.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лени Клум, дъщерята на Хайди, в чувствена черно-бяла фотосесия