Хайди и Лени Клум позират по бельо в нова кампания

18-годишната Лени следва примера на известната си майка Хайди Клум. Страхотното дуо се събира отново в нова кампания на италианската марка за бельо Intimissimi. Кампания, чиито снимки и видеоклипове бяха разкрити на 10-и октомври.

Видимо усмихнати, Хайди Клум и дъщеря й, демонстрират своето радостно сътрудничество. Двете танцуват, позират и се забавляват, правейки комични физиономии по бельо.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Heidi Klum (@heidiklum)

„С @intimissimiofficial празнуваме жените, любовта и подкрепата между майка и дъщеря. Празнуваме и колко уверени, красиви и щастливи можем да се чувстваме по бельо“, написа 49-годишният немско-американски модел в профила си в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Intimissimi (@intimissimiofficial)

Младата Лени се впусна в кариерата на модел преди две години

Тя позира за първи път на корицата на Vogue Германия с майка си. Красивата брюнетка и муза на Dior Beauty, оттогава позира за корици и на други списания като Glamour, Harper’s Bazaar, Elle и т.н.

От брака си с певеца Сийл, Хайди Клум има още три деца: Хенри, Йохан и Лу. От 2018 г. супермоделът споделя живота си с немския музикант  Том Каулиц от групата Tokio Hotel, за когото се омъжи преди три години.

Новите лица на Intimissimi никога не са изглеждали толкова сплотени

В кадрите и видеата, публикувани в социалните профили на марката, Хайди и Лени Клум изглеждат сияещи и самоуверени по бельо пред обектива на Дерек Кетела. Това е и фотографът, който ги увековечи в Лос Анджелис ексклузивно за марката, под творческото ръководство на Томас Хайо.

Споделяйки еднакви изваяни тела – и нека си признаем, могат да бъдат сбъркани за сестри, въпреки разликата от 31 години – майка и дъщеря имат няколко черти, които ги отличават една от друга.

Първо очите, а след това изборът на цвят на косата. За Хайди са присъщи обичайните платинени акценти, а за Лени кестенявите. Но по отношение на кариера и облекло, те винаги са на една и съща вълна.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хайди Клум: „Истинската красота на модата е за всички тела и не познава размери“