Latest Look: Дженифър Лопес в елегантна визия за есента

Със заемки от офисния стил и силно повлияна от наближаващата есен, новата визия на Дженифър Лопес ни привлече със семплата си, но изискана формула.

Откакто Дженифър и Бен се събраха наблюдаваме малка модна еволюция в стила на певицата. От дръзките и бляскави тоалети с едри бижута и високите токове Джей Ло изглежда преминава към по-непринудените визии с изчистени съчетания.

Какво облече Дженифър Лопес на почивката си с Бен Афлек?

Все по-често вмъква в репертоара си монохромни аутфити или такива, придържащи се главно в неутралната гама. Дори по-смелите й тоалети като този с неоновата рокля, с която се снима наскоро, запазва в една цветова палитра.

Latest Look: Семплата формула на Дженифър Лопес за визия за среща

Сега Лопес се разходи с още един безупречен тоалет, който ни пренесе в есенния сезон. С топ без ръкави и поло деколте в черно, комбиниран от пола от колекцията за есен 2020 година на Tom Ford, Дженифър се придържаше към сферата на business casual стила. За да добави нотка лукс, тя допълни визията с кожена чанта от Hermès и стилето от Christian Louboutin. Все пак обаче не изневери изцяло на стила си и добави обемисти обеци и небрежен кок към визията.

До нея Бен също се придържаше към тъмната гама, създавайки отново стилна комбинация от тоалетите им. Вижте кадри на двойката в галерията.

Снимки: Profimedia

Две нови визии от Дженифър Лопес от срещите с Бен Афлек

Дженифър Лопес: “Модата трябва да е продължение на характера ни”

Fashion GalleryPopular