Какво облече Дженифър Лопес на почивката си с Бен Афлек?

Всичко хубаво все някога свършва – Дженифър Лопес и Бен Афлек се връщат у дома след романтичното си пътешествие в Европа с яхта по повод рождения ден на певицата.

След като официално потвърдиха връзката си навръх 52-рия рожден ден на Джей Ло, тя и Бен се насладиха на една кратка почивка. За няколко дни певицата и актриса успя да облече серия от стилни тоалети. Събрахме ги на едно място и ви предлагаме да ги използвате за вдъхновение за следващата почивка.

Повечето от визиите бяха предимно в светлата гама и не една бе изцяло в бяло. Сред тях се открои мини роклята от Reformation, с която за първи път видяхме Дженифър с колието с името на Бен – подарък за рождения й ден. 

Не можем да пропуснем и сета от бели къси панталони и топ със свободна кройка, допълнен от обемна сламена шапка, сандали Bottega Veneta и чанта Valentinо.

Когато прекарваше дните си на яхтата, Лопес избираше също женствени тоалети с лека и свободна кройка, но подхождаше по-смело с цветовете. Обикнахме комбинацията от червен топ с бял панталон и чанта в лятно настроение от Dolce & Gabbana.

Стана популярен и кадърът на Бенифър, наслаждавайки на любовта си заедно на яхтата. На него певицата отново носи Dolce & Gabbana, но този път с цветна рокля.

За среща в Сен Тропе пък Джей Ло бе снимана с Бен в черна вечерна рокля, отново от марката.

Вижте още от визиите й в галерията.

Снимки: Profimedia

Fashion GalleryPopular