Ким Кардашиян и Кайли Дженър блестят на Baby2Baby Gala

Двете дами направиха зашеметяващи появи на червения килим в стилистично различни, но изумително красиви рокли. Основателката на SKIMS бе заложила на прилепнала розова рокля, дело на Balenciaga, характеризираща се с V-образно деколте, дълги ръкави и шлейф, който се носеше зад нея.

Ким бе комбинирала аутфита с подходяща мини розова чанта отново от Balenciaga, а косата й бе вдигната, с един кичур, преминаващ по протежение на лицето й. Кардашиян носеше и чифт розови ботуши в подходящ нюанс. Напомня ни на истинска Барби…

Кайли пък бе избрала специална персонализирана визия от Loewe, отличаваща се с прозрачна черна рокля, избработена от плисиран материал, с интересно деколте, което се сливаше подходящо със сатенените пантелки по гърба и раменете. Полата се разпростираше около нея, разкривайки сандалите й с висок ток. Дженър допълни визията си с кристални обеци, а косата й бе прибрана в елегантен кок.

Ким Кардашиян бе отличена с наградата „Giving Tree

„Десетилетната подкрепа на Ким за Baby2Baby, лично и чрез нейните компании SKIMS и KKW  Beauty, бе инструмент за растеж на организацията“, обявиха в акаунта си Baby2Baby в Instagram.

Предходни отличени звезди са Криси Тейгън, както и Гуинет Полтроу, Кери Уошингтън, Ейми Адамс и Дженифър Гарнър. А събитието бе осеяно от популярни личности. Сред водещите бяха Сиара, Оливия Уайлд и Зоуи Дешанел. С изпълнение се отличи Диди.

„Baby2Baby Gala набира еднолично милиони долари всяка година, за да направи по-добър живота на деца, живеещи в бедност“, гласи уебсайтът на организацията. „Така ще продължим да отговаряме на опустошителните нужди, следствие на Covid кризата, свързани с недостига на бебешко мляко, природните бедствия и рекордната инфлация“, добавят още те.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън отново заедно?