Полата на Киара Ферани е достъпна за всеки

В този момент от годината, в средата на есента, вече сме се поддали на широките панталони или облеклата с ярки цветове, например в цвят фуксия. Това все пак е сезонният тренд, който ни позволява винаги да бъдем готини и в крак с модните тенденции. Но истината е, че има неща, които никога не излизат от мода. Или така наречените must haves, част от всеки гардероб, като полата.

А когато не можем да открием правилния тоалет, комбинациите на знаменитостите ни идват на помощ: от дънковия аутфит, носен от Валентина Ферани, до плетения на Дилета Леота, минаващ през лъскавата визия на Киара Ферани.

Към списъка с inspo визии за този сезон добавяме и още един тоалет на Киара. И, да, говорим за късата пола от Zara, в нюанси на синьото, елегантна и достъпна за всеки.

Стилът на Киара Ферани винаги е на ниво

Хамелеон във всеки апсект – от нейния спортно-шикозен тоалет, състоящ се от карго панталони и син топ, до чувствения аутфит на  Ludovic de Saint Sernin – италианската инфлуенсърка успява да премине от по-сложна визия към класичека такава за отрицателно време.

Така например, за вечеря на езерото Комо, Киара Ферани заложи на семпъл и елегантен тоалет, състоящ се от пола на Zara. Да, ние също сме изненадани.

Изработена по кройка с висока талия, полата е много тясна, идеална за подчертаване на фигурата на инфлуенсърката. Нискобюджетна и следователно достъпна за всеки, синята пола на Киара е дело на марката Zara. В момента не е налична, тъй като принадлежи към по-стара колекция. Но всички ние можем да закупим подобен модел онлайн за 29.59 евро точно тук .

За да подхожда на пастелената тюркоазена пола, Киара реши да облече светлосин топ с дълги ръкави, обсипан с кристали. Той е дело на Giuseppe Di Morabito и принадлежи към колекцията есен/зима 2022 г. И за да подобри изцяло визията си, светската икона заложи на обувки в черен цвят със заострен силует. Киара ги комбинира чудесно с чорапогащник и ярка мини чанта Puffy на собствената й марка Chiara Ferragni.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Есенната прическа на Киара Ферани е beauty inspo