Киара Ферани и Федец в Ибиса

Време е почивката най-накрая да започне! Киара Ферани и близките й пристигнаха в Ибиса този понеделник. Италианската инфлуенсърка и нейният съпруг Федец, последвани от повече от 40 милиона потребители в Интернет, публикуваха различни моменти от пътуването на борда на частния им самолет.

Влюбената двойка бе придружена от двете си деца, Леоне /4 г./ и Витория /16 месеца/. По време на полета, самолетът се превърна в истинска детска площадка. Пица, сандвич, карикатури… Всичко бе организирано така, че пътуването да протече при най-добрите възможни условия, а на дечицата да не им липсва нищо.

Звездите са наели великолепна вила на испанския остров. Веднага щом пристигнаха, 35 – годишната блогърка успя да се наслади на залите за боулинг със съпруга си, както и на баскетболното игрище и страхотния плувен басейн. Преди да се отдаде на времето, прекарано с децата си, Киара Ферани разкри бегъл поглед към визията си от огромната съблекалня.

Тази почивка идва няколко месеца след операцията на тумор в панкреаса на италианския рапър. „Миналата седмица открих, че имам рядък невроеднокринен тумор на панкреаса… Причината, поради която трябваше да се подложа на операция, продължила 6 часа, е отстраняването на част от панкреаса /включително тумора/“, написа той в Instagram.

„Нямам търпение да се върна при децата си“, сподели още Федец от болницата Сан Рафаеле, по време на хоспитализацията си. Днес той се възстановява и придружава децата си в игрите и пакостите.

Киара Ферани и Федец се венчаха през септември 2018 г. с разкошна церемония в Сицилия.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ: Киара Ферани споделя как е избрала имената на децата си