Визията на Кендал Дженър е must have

Кендал Дженър ни показва как ретро трендът е отново на мода през лятото. Супермоделът се снима с каубойска шапка и полупрозрачна рокля на Jean Paul Gaultier от пролетта на 2000 г. Красавицата бе избрала подходящ бански с висока талия в същия десен като роклята.

Истината е, че Кендал е носила няколко пъти редки ретро аутфити от Gaultier. Сега винтиджът става по-популярен, отколкото сме предполагали. Tова се дължи на голямата любов към него, широко демонстрирана от всички IT момичета: Бела Хадид, Хейли Бийбър, Дуа Липа и т.н.

Шапката, допълваща визията й е ръчно изработена от Gladys Tamez Millinery. Предполага се, че Кендал Дженър е била на почивка в Хавай, като се има предвид заобикалящата я обстановка и надписа под снимката: „Humuhumunukunukuapua’a“. Именно това  означава рифова риба на хавайски.

Във втория кадър, Дженър позира изцяло в банските, за да покаже чудесната им френска кройка. През отминалия октомври тя избра прозрачна пола и горнище на Jean Paul Gaultier с принт на орел. Няколко месеца по-късно, през декември, тя заложи на друг аутфит от края на 90-те години с рентгенов отпечатък. А кой от нас може да забрави момента, в който тя носеше тениска на Венера де Мило? По-късно с нея видяхме и сестра й Кортни?

Стилът на Кендал е страхотен, а и тя винаги знае как да го демонстрира правилно

И тъй като винтиджът става все по-популярен, очакваме визиите, създадено от Jean Paul Gaultier да станат истински хит, благодарение на Кендал Дженър.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кендъл Дженър и Девин Букър отново заедно