Кендъл Дженър и Девин Букър отново заедно

Раздялата на Кендъл Дженър и Девин Букър се превърна в едно от най-обсъжданите светски събития напоследък. Е, време е да обявим, че звездите отново са се събрали.

Източник, близък до Кендъл, сподели: „Тя и Девин са заедно отново. Те обсъдиха проблемите си и решиха, че искат да продължат напред и да бъдат заедно. Вече продължиха напред и върви наистина добре. Девин и Кендъл прекарваха много време заедно напоследък. Дори той беше на сватбата на приятелката й Лорън през уикенда в Напа.“

Самата Дженър сподели на стори снимка с Букър от сватбата в своя Instagram. Тази публикация предизвика куп спекулации на феновете, че тя и Девин са отново заедно.

Само преди месец избухна новината за кратката раздяла на двойката, след две години любов. Друг източник, близък до Дженър, сподели: „Кендъл и Девин наскоро се сблъскаха с трудности и се разделиха за около седмица и половина“. Именно той добави, че сватбата на Кортни Кардашиян в Италия ги е накарала да потърсят в душата си вижданията за собственото им бъдеще заедно.

„След като се върнаха, те започнаха да се чувстват сякаш не са съвместими и осъзнаха, че имат много различен начин на живот.“ Именно тогава Дженър е решила, че „иска пространство и време разделени“.

Друг източник, близък до Кардашиян потвърди, че раздялата е приключила и добави, че 26 – годишната Кендъл получава любовта, която заслужава. „Семейството на Кендъл изпитва облекчение, че раздялата й с Девин не продължи, защото всеки може да види колко са влюбени. Те са страхотно съвпадение“, каза още той.

Раздялата на Кендъл Дженър и Девин Букър през юни беше доста изненадваща

Истината е, че точно тогава Девин е надминал очакванията на Кендъл. Той я е обсипал с любовта, която заслужава като и е обещал, че иска същите неща, които тя очаква от връзката им, а именно  един ден да се оженят и да създадат семейство. Младата спортна звезда дори е споделил, че не може да си представи живота си без нея.

Е, надяваме се любовта между тях вече да бъде по-силна от всякога.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Гаджето на Ким Кардашиян е готов да стане баща