Как Оливия Уайлд си връща формата след раждането?

Оливия Уайлд роди преди година и в момента изглежда повече от страхотно.

Тя обаче не е на същото мнение. Красавицата позира за новия брой на сп. Shape за април. Пред изданието тя разкрива как се е променило тялото й след раждането на сина й Отис.

Не съм в перфектна форма. Всъщност, никога не съм била толкова отпусната, включително и по времето в гимназията, когато открих поничките и тревата“, откровена е Оливия. И продължава: “Снимките ми в това списание са направени така, че да покажат най-добрите ми страни. Истината е, че съм майка и изглеждам като такава“, признава актрисата.

Тя обаче е повече от откровена за първите седмици на майчинството: “Първо, не сте виждали вагината си от месеци, въпреки че тя е виновна, че сте в тази ситуация. Сега, когато най-сетне може да потвърдите, че в действителност е все още там, тя не изглежда така, както си я спомняте.”

За връщането на тренировъчния навик: “Ако не бях на работа, щях да си остана вкъщи с моя малък мъж. Харесвам бира и пица, а те не се в вписват в измислената книга, която обичам да наричам “Как да изглеждаш сякаш никога не си раждала човек. Ръководство за социално приемливо майчинство”.

За любовта й към танците: “Разбираемо, че много от нас изпитват страх от балета, останал от детството, но не е необходимо танцът да е страшен, а в действителност, може да бъде най-забавното нещо, с което някога сте изпотявали задника си”, обяснява красавицата.

За философията на упражненията: “Вярвам в един свят, където не се очаква майките да показват някакво физическо доказателство, че са раждали. Затова смятам, че тренировките са подарък както за ума, така и за тялото. Не искам да си губя времето, преследвайки някаква нереална представа за перфектност. По-скоро бих си върнала силата с танци или с нещо, което ми доставя удоволствие.”

Всички знаем обаче, че за да се върне една жена във форма, тя трябва да премине на хранителен режим. При Оливия това не е задължително, тъй като тя от години е веган, не хапва нищо от животински произход и се стреми да се храни правилно.

“Това да си веган не винаги е лесно и достъпно, но е начин на живот, който ме кара да се чувствам наистина добре като човек и физически да изглеждам по-добре. Кожата ми изглежда по-добре, енергията ми е повече”, признава тя.

Снимки: сп. Shape