Аутфитът на Хейли Бийбър е любов от пръв поглед

Ако зимата е преди всичко за уют и комфорт, то плетените визии са сезонният must have както на закрито, така и на открито. И определено не може да липсват в гардероба ни. Толкова много знаменитости знаят това правило и го прилагат без да губят от поглед стила си, дори по време на дългоочакваните снежни дни.

Плетените визии си остават най-добрият съюзник за справяне с ниските температури, превръщайки се в задължителен акцент, както се потвърждава от Хейли Бийбър. Нейният стил никога не остава незабелязан, варирайки между провокативен и секси външен вид, от меки плетени тоалети до анцузи с ниска талия.

Има толкова разнообразни предложения, идеални в комбинация с черното пухено яке The North Face, което, както знаем, е най-модерната връхна дреха в момента, особено според Емили Ратайковски.

Плетеният тоалет на Хейли Бийбър е трендът за зима 2023

Съпругата на Джъстин Бийбър сподели кадър в Instagram, на който я виждаме в супер уютен аутфит в перфектната пастелна палитра за зимния сезон.

Комплектът, носен от основателката на Rhode, прегръща тялото й, подчертавайки нейния силует. Светлосиньото долнище е с мотиви на снежинки, а в комбинация с пуловер от същия нюанс, визията е просто олицетворение на комфорта.

Характерните за нея пръстени допълват визията й. Няма как да пропуснем и стилния й френски маникюр.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Сладката публикация на Джъстин за рождения ден на Хейли Бийбър