Сладката публикация на Джъстин за рождения ден на Хейли Бийбър

Джъстин Бийбър отпразнува публично рождения ден на любимата си Хейли. „Честит рожден ден на моето любимо човешко същество“, написа певецът в социалната мрежа под пост с няколко снимки, направени през последните дни в Япония. Двойката в момента е в Азия поради откриването на магазин „Drew“ в Токио, линията дрехи, създадена лично от Джъстин.

„Ти правиш живота ми вълшебен“, продължи Бийбър в поста си, преди да завърши с думите: „Обсебен съм от всичко свързано с теб.“ Въпреки привидния воал на съвършенството, любовта, която свързва Джъстин и Хейли вече 4 години, не винаги е била идилична. А двамата съпрузи никога не са крили от феновете си, че са имали множество възходи и падения, които в някои моменти дори са застрашавали брака им.

По време на интервюто си в „The Late Late Show“ Хейли говори за трудностите, пред които е изправена, за да бъде близо до Джъстин по време на периода му в дълбока депресия, преживяна от певеца, до когото тя винаги е решавала да остане „в добри и лоши времена“.

Джъстин и Хейли претърпяха доста сериозни здравословни проблеми през 2022 г.

Изглежда, че късметът на звездната двойка е изчезнал през тази година, тъй като и двамата имаха доста сериозни здравословни проблеми. Джъстин всъщност бе принуден да отложи датите за световното си турне, поради синдрома на Рамзи Хънт, който причини парализа на лицето му. А Хейли бе хоспитализирана през март, след като изпита симптоми подобни на инсулт, които я принудиха да се подложи на операция за сърдечен дефект.

Здравословните проблеми, които засегнаха Джъстин Бийбър и съпругата му, обаче не направиха нищо друго, освен да консолидират още повече съюза им, който с годините изглежда все по-силен и сплотен, както добре ни показват публикациите в Instagram.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хейли и Джъстин Бийбър се сдобиха с нов член на семейството