Флорънс Пю: Три страхотни визии в един ден

Флорънс Пю и Зак Браф прекараха дълъг ден заедно, промотирайки новия си филм, който създадоха заедно с Морган Фрийман. Звездите потвърдиха, че понякога дори бившите могат да останат в много добри приятелски отношения.

Актрисата даде всичко от себе си, за да блесне подобаващо, появявайки се с три различни тоалета в един ден. Флорънс, родителите й и баба й също бяха снимани да вечерят в компанията на Зак Браф.

Флорънс Пю в малка черна рокля

За първата си визия актрисата се спря на тоалет, дело на Alessandra Rich, завършен подобаващо от палто на Tove. Тя бе допълнила аутфита си с разкошна чанта на Valentino и класически слънчеви очила.

След това видяхме Флорънс в ефирен гащеризон на Valentino, разбира се, с гол гръб и вратовръзка.

И накрая, няма как да пропуснем третия й звезден look, но този път с черен гащеризон, специално за участието й в „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“.

Междувременно Зак Браф даде интервю за Entertainment Tonight, в което говори за това как е създал филма, с мисъл за Флорънс.

Проектът засяга темата за загубата. Алисън /Флорънс Пю/, някога процъфтяваща млада дама, се пристрастява към наркотиците, след като е въвлечена в невъобразима трагедия, отнела живота на дъщерята на Даниел.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Florence Pugh (@florencepugh)

Докато покрусеният от скръб герой се занимава с отглеждането на внучка си, тийнейджърка, а Алисън търси изкупление, те откриват, че приятелството, прошката и надеждата могат да процъфтяват на невероятни места.

Самият Зак Браф споделя, че е създал ролята на Алисън, докато е мислил за Пю, негова тогавашна приятелка. „Просто се възхищавам на нейния талант и си казах… Искам да напиша това за Флорънс. Това, което създадох, наистина ще бъде предизвикателство за нея, а тя е невероятна“, коментира още той.

Тук може да видите трейлъра на „A Good Person“ с участието на Флорънс Пю:

ВИЖТЕ ОЩЕ: Флорънс Пю и Андрю Гарфийлд ще участват в общ проект