Флорънс Пю и Андрю Гарфийлд ще участват в общ проект

Ако Флорънс Пю и Андрю Гарфийлд са ви изглеждали малко по-приятелски по време на тазгодишните Оскари, това е, защото звездните актьори тайно са водили преговори да участват в нов романтичен филм на режисьора Джон Кроули.

Очаква се да видим Гарфийлд и Пю заедно в „We Live In Time“, „забавна, дълбоко вълнуваща и разтапяща ни любовна история“. Допълнителните подробности около сюжета на новия филмов проект остават в тайна, но знаем, че сценарият е дело на Ник Пейн.

До момента Флорънс Пю не се е захващала точно с романтични роли, вместо това актрисата гравитира около драматичните такива. Само преди дни тя сподели, че би било „странно“ да поеме роля, близка до тези във филмите на Нанси Майерс.

„Не е тайна, че избирам само много интензивни роли“, каза Пю преди пет дни, рекламирайки новия филм на Зак Браф, „A Good Person“.

„Това не е първият път, в който се разплаквам в сцени, в които съм участвала. Харесва ми да откривам „грозната“ страна в хората. Обичам да съм сурова. Обичам да ми дават сценарий, който да предизвиква самата мен. Никога не съм избирала роля, освен ако не съм изпитвала респект към нея“, коментира още звездата.

Флорънс Пю и Андрю Гарфийлд в забавна любовна история

И това не ни звучи никак зле! Проектът ще бъде вълнуващ обрат и за Гарфийлд, който прекара последните няколко години предимно в изиграването на интензивни роли тип „Спайдърмен“.

Последната романтична пълнометражна роля на актьора е в „Breathe“ от 2017 г., където си партнира с Клеър Фой.

„We Live In Time“ ще бележи първия път, в който Флорънс Пю и Андрю Гарфийлд споделят обща снимачна площадка и се надяваме, че ни очаква един наистина незабравим филмов проект.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Мастърклас по блясък на Оскари 2023

Hero Slider