Най-красивите визии на филмовия фестивал във Венеция

Официалното откриване на филмовия фестивал във Венеция е събитието на месец септември, което всички очакваха. И естествено червеният килим бе пълен с известни гости, които носеха прекрасни модни творения. Визиите, които се откроиха имат така необходимата бляскава нотка с интензивно елегантно усещане, която ще ви вдъхнови.

Ще започнем с Джулиан Мур. Нежната актриса бе заложила на елегантна конска опашка, украсена с черна панделка. Що се отнася до грима, тя остана вярна на любимите си земни нюанси. А изборът й на рокля определено впечатли всички ни. Звездата се появи на червения килим с ослепителен аутфит, дело на Valentino – рокля с пайети и разкошна пелерина.

Барбара Палвин е следващата чаровница, която грабна погледите във Венеция. Нейният личен фризьор Оуен Гулд създаде от косата й истинско произведение на изкуството. За визията й се погрижиха от Armani със страхотна макси черна рокля, покрита с пайети.

Паула Турани пък се появи с прическа, създадена с т.нар „мокър ефект“ на вълни и интензивен драматичен опушен поглед.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от PAOLA TURANI (@paolaturani)

Хилари Клинтън е дамата, за която всички говорят на филмовия фестивал във Венеция

Бившият кандидат за президент на САЩ се появи във Венеция с рокля от кафтан в перфектен аква нюанс.

Супермоделът Мариакарла Босконо също създаде противоречив отзвук с облеклото си. Мнозина смятат, че е прекалено показно, но въпреки това вече е факт появата й с аутфит от прозрачен тюл, дело на Jean Paul Gaultier.

Е, отново не можем да избегнем барби розовите нюанси. Алесандра Амброзио се появи в ефирна рокля, цвят фуксия с ефект на пелерина. Тя бе дело на Ермано Шервино и определено и помогна да се открои от останалите малко по-драматични визии.

В следващите дни ще видим и най-очакваните знаменитости като Тимъти Шаламе и Хари Стайлс. Във Венеция очакваме да пристигнат още Оливия Уайлд, Кейт Бланшет, Антъни Хопкинс, Пенелопе Крус, Елоди, Алесандро Борги и много други звездни имена.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 79-ти международен филмов фестивал във Венеция: Всичко, което трябва да знаем

Hero Slider