Ева Лонгория в колаборация с Eobuwie

Вземайки под внимание последните модни тенденции, можем да заявим, че Ева Лонгория знае как изглеждат най-актуалните летни обувки.

Няколко месеца преди всички нас Ева стартира сезона на почивките и се превърна в абсолютен еталон за стилните повели на лято 2022. Звездата от хитовия сериал „Отчаяни съпруги“ прибягна до разкроени рокли, ленени дрехи и плесирани поли с цепка.

Сега обаче тя избра неустоимите семпли сандали с висок ток и тънки връзки, преминаващи през целия крак. По този повод си колаборира успешно с полската марка за обувки Eobuwie.

Този тип сандали са най-подходящи в комбинация с рокля или пола, тъй като придават бохемска нотка на всяка визия.

Самата Ева Лонгория заложи на черен модел с висок ток

Виждаме да ги носи с дълга щампована пола със странична цепка, съчетана с бял топ без ръкави.

„Всичко е в детайлите“, написа популярната красавица в официалния си Instagram акаунт, поставяйки финални щрихи с пусната коса на вълни. Гримът й е съвсем естествен, но това не е изненада, защото в голяма част от времето Лонгория залага на „nude“ устните.

Освен като любител на високите токчета, Ева е известна с колекционерската си страст към маратонките. Когато не е на работна среща, вероятно ще я видите с маратонки от Yeezy, Nike, New Balance и Asics.

Преди години тя пусна на пазара линията за дрехи „The Eva Longoria Collection“ в партньорство със Sunrise Brand, а сега си сътрудничи с полската марка за финалния елемент от перфектната лятна визия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ева Лонгория и тайната на фигурата й – домашно приготвена храна и тренировки всеки ден