Еми Росъм е прекрасна в сватбения си ден

Звездата от Shameless Еми Росъм и режисьорът Сам Есмаил си размениха обети на интимна церемония, състояла се тази неделя в Ню Йорк. 

За големия си ден брюнетката избра рокля на любимата си модна къща Carolina Herrera. Еми от години е близка с дизайнерката и често залага на нейните тоалети за своите появи на червения килим, затова не е никак чудно, че Ерера създава рокля специално за нея и сватбата й.

Булчинската рокля се отличава с голи рамене и бюстие с мъниста около талията, дълъг шлейф и мънички копченца, минаващи по целия гръб. За церемонията Росъм добави и дълъг до земята воал от дантела.


Вижте още: Най-популярните сватбени beauty тенденции

Еми и Каролина Ерера в шоурума на дизайнерката

Списание Vogue публикува и няколко снимки на Росъм и Ерера, нанасящи последни корекции по роклята. “Веднага след като се сгодих знаех, че искам г-жа Ерера да направи сватбената ми рокля,” споделя актрисата пред модната библия. След като двете обсъдили различни силуети, постигнали съгласие, че за вдъхновение ще използват музея Гугенхайм. Именно там се състояла и сватбата на Еми и Сам. Според Ерера, най-хубавата част от роклята е деколтето: “Отива й, защото тя има красиви рамене и шия. Много е изискана.”

Есмаил и Росъм се срещат през 2014 г. на снимачната площадка на филма “Кометата”, в който тя играе, а той режисира. Двамата бяха сгодени в продължение на година и половина, преди да разменят обетите си този уикенд.

Сам и Еми на Met Gala в началото на месеца

На тържественото в музея Гугенхайм били поканени 100 гости, сред които най-близките приятели на двойката, включително актьорите Хилари Суонк, Робърт Дауни Джуниър, Уилям Х. Мейси (колега на Еми от Shameless), Рами Малек и Крисчън Слейтър.