Джулия Робъртс: Хубава жена с визия на Барби

Само преди ден тя присъства на още една официална премиера в Лос Анджелис. За изявата си Джулия Робъртс се поддаде на Барби стила и облече прекрасна рокля в цвят фуксия. Макси визията и е от колекцията на Greta Constantine – пролет 2021 г.

V-образното й деколте подчертаваше страхотно фигурата на актрисата, заедно с обемните ръкави. А прекрасната пола пасваше идеално на цялостната й визия. Джулия Робърс знае как да впечатли всички ни и завърши стайлинга си с инкрустирани с диаманти обеци Chopard и клъч чанта Tyler Ellis.

Барби цветовете са супер тенденция и все повече знаменитости залагат на тях както на червения килим, така и в стрийт стайл изявите си. Розовият цвят на любимата кукла е впечатляващ и изглежда повече от изумително в „glam“ визии.

Джулия Робъртс е известна като почитателка на строго скроените костюми. Независимо дали става въпрос за „мъжката визия“ на Giorgio Armani, която носеше, за да приеме наградата си за най-добра поддържаща актриса „Златен глобус“ за „Steel Magnolias“, или пък аутфита й  Adidas x Gucci за „Jimmy Kimmel Live“ миналата седмица.

Последният й червен килим обаче демонстрира, че тя е способна и на по-бляскав подход, когато поводът го изисква.

Джулия Робъртс изнесе урок за обличане като принцеса

Присъствайки на премиерата на новия си филм „Билет до Рая“ в Лос Анджелис, 54-годишната актриса ни показа как трябва да изглеждаме. Тя бе заложила на прекрасна розова маски рокля с дълбоко деколте и обемни ръкави, както вече казахме.

С освежаващото отклонение от обичайните й елегантни кройки, актрисата показа, че изглежда ослепително в каквото и да облече, включително тази Барби рокля.

ВИЖТЕ ОЩЕ: От Джесика Частейн до Джулия Робъртс на Academy Museum Gala