От Джесика Частейн до Джулия Робъртс на Academy Museum Gala

Множество знаменитости, от Джесика Частейн до Оливия Уайлд, през Джулия Робъртс, се събраха в Лос Анджелис, за да отпразнуват първата годишнина на Academy Museum. Млада институция, в известен смисъл, която въпреки това е истински уникат в Съединените щати.

Проектиран не от кой да е, а от Ренцо Пиано, музеят е посветен на историята и културното въздействие на филмовата индустрия. Нека видим кои са най-големите имена на Холивуд, които се появиха на червения килим на събитието.

Наградите на Academy Museum Gala

По случай въпросната Academy Museum Gala, Джулия Робъртс бе удостоена с наградата Icon Award, която отдава почит към кариерата й, обхващаща повече от три десетилетия, включително множество запомнящи се герои и роли. В светлината на прожекторите, актрисата бе облечена в черно-бял аутфит на Thom Browne, състоящ се от дълга пола, оувърсайз блейзър, корсет и бяла риза.

Друга икона, на големия екран и в модния свят, бе Тилда Сиунтън, която получи наградата Visionary за приноса си към еволюцията на филмовото изкуство. Нейната визия се състоеше от дълга черна рокля със златни копчета и барокови декорации, дело на Schiaparelli.

Всички награди, връчвани ежегодно на събитието Academy Museum Gala, отразяват мисията на музея да насърчава разбирането, отбелязването и опазването на киното. По този начин се разширява и диалогът, който филм след филм се изгражда около тях.

Е, ние се радваме, че имаме възможността да бъдем свидетели на поредния звезден червен килим и на всички визии, които демонстрират звездите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Оливия Уайлд говори за любовта си с Хари Стайлс