Дженифър Лопес и перфектният есенен маникюр

Джей Ло винаги е еталон, когато става дума за стилен маникюр. И най-новата й визия не е изключение. На модното ревю на Ralph Lauren за колекцията пролет/лято 2023 г., проведено в Лос Анджелис, латино дивата бе облечена в елегантен костюм на райе с вълниста прическа и бордо лак за нокти. Маникюр, който ще се превърне в задължителен есенен акцент.

Дело на Том Бачик, любимия маникюрист на Дженифър Лопес, есенният маникюр е специално създаден в нюанс бордо. И тук издаваме, че това е най-продаваният лак на марката „Essie“, нанесен на два тънки слоя върху основа и след това запечатан от лъскав топ.

„Късите и здрави нокти с естествена форма издават стил“, обяснява Бачик за дължината и заоблената форма на маникюра.  Разкошен и многофункционален, лакът на Дженифър Лопес във винен цвят внася нотки на класически лукс в парти визията й.

С настоящата тенденция, представена от пастелни и блестящи цветове, вдъхновени от стила от 2000 г. , този измамно семпъл маникюр всъщност е изкусно създаден, за да ни потопи в духа на класиката.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

Дженифър Лопес и Бен Афлек направиха първата си официална изява след сватбата

Младоженците се появиха на ревюто на Ralph Lauren, бранда, който се бе погрижил за трите поръчкови булчински рокли на Джей Ло.

Актрисата бе заложила на цялостен външен вид от модната къща, носейки раирана макси рокля, съчетана подходящо с шапка за още по-впечатляваща визия. Такава, каквато и отива. До нея бе плътно съпругът й. Влюбената двойка позира прегърната, разбивайки всички слухове за потенциални трусове в брака им.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

ВИЖТЕ ОЩЕ: В криза ли е връзката на Дженифър Лопес и Бен Афлек?