Състезание за стил между Дженифър Лопес и Анджелина Джоли

Дженифър Лопес и Анджелина Джоли подновяват тенденцията на дългите рокли. Сещате се за какво говорим – широките, дълги до глезена, подходящи за съчетание със стилни бижута, чанта и обувки.

Дженифър Лопес и дългата синя рокля на Brunello Cucinelli

Миналото лято тя бе забелязана в Портофино, а сега е най-очакваната знаменитост на остров Капри. Актрисата и певица ще бъде там по повод благотворителното събитие на Unicef на 30 юли, но така или иначе, звездата винаги е готова да се потопи в духа на Италия, обличайки местни марки дори в свободното си време. Всъщност в един от най-добрите street style тоалети напоследък тя носи красива дълга рокля на Brunello Cucinelli. И веднага я превръща в истински моден тренд.

Синята макси рокля от комбиниран памук е шедьовър на елегантността и комфорта. Коланът пък подчертава талията и V-образното деколте. За да допринесе нотка от личния си стил, латино дивата избира да я комбинира с авиаторски слънчеви очила със златни рамки на Ray-Ban. А какво да кажем за обеците халки на звездата? Акцент в тоалета и са и супер минималистичните равни сандали от René Caovilla.

Анджелина Джоли в дълга рокля, цвят горчица от Alberta Ferretti

Страстта към Италия завладява и Анджелина Джоли. Съвсем скоро тя бе в Рим с децата си. Винаги елегантна и спокойна дори при високите температури, звездата от “Господарка на злото” облече дълга рокля, подобна на тази на Джей Ло.

Фаворитът на 47-годишната актриса е макси роклята на Alberta Ferretti. В деликатен нюанс на горчица, моделът от 100% коприна е с изключително тренди деколте. Тя я съчетава с колие и обеци в злато и перли, а за удобство е подбрала и ниски сандали с масивна платформа. Акцентът във визията й пада на чантата Celine в изискан и вечно стилен карамелен нюанс.

Дженифър Лопес и Анджелина Джоли са истински кралици на красотата! И отново го доказаха с истинска лекота.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как изглежда новият дом на Бен Афлек и Дженифър Лопес