Джена Ортега вече е едно цяло с Уензди Адамс

Невъзможно е да отворим социалните мрежи и да не се сблъскаме с още една публикация, показваща ни танца на Уензди Адамс, част от сериала, който стана хит във всяка една класация на Netflix.

Всеки се остави да бъде завладян от тенденцията, която стана вирусна. И няма значение дали използваната песен за фон на видеото е ремиксът на “Bloody Mary”, в изпълнение на Lady Gaga или „Goo Goo Muck“ от The Cramps.

Е, невероятният успех бе постигнат благодарение и на отличната работа върху костюмите, разбира се, но и на главната героиня, която винаги успява да очарова публиката. Истинска „Wednesday“ мания, от която изглежда дори Джена Ортега не може да се измъкне.

Просто вижте нейната визия за участието й в The Tonight Show на Джими Фалън.

Джена Ортега в рокля на Dolce&Gabbana

Младата актриса впечатли с появата си в рокля на Dolce&Gabbana от колекция пролет/лято 2023 г. в прозрачно черно с отличаващи се бели маншети.

Впечатление направиха и вратовръзката, дело на Aminah Abdul Jillil, както и високите й токчета. Вниманието ни обаче се приковава единствено и само от бляскавия метален корсет, също подписан от италианската марка, култ към модното шоу FW 2007/2008. Точно така, това е своеобразно възраждане на най-емблематичните акценти на модния бранд.

Визията е създадена от Енрике Мелендез и въпреки скорошната промяна в прическата на актрисата, този леко тъмен и шикозен облик, типичен за семейство Адамс, продължава да бъде все толкова viral.

Очевидно е, че Джена Ортега вече не може да се отърси от емблематичния стил на Уензди. Но също толкова очевидно е, че наистина й стои идеално.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джена Ортега и достъпната грижа за кожата

Hero Slider