Най-красивите визии на Дуа Липа

Само за няколко години, певицата успя да си спечели титлата модна икона. 27-годишната красавица е не само успешна поп звезда, но и много популярен тренд сетър, който никога не се страхува да изпробва екстравагантни визии.

Дуа Липа е първата, която ни показва най-новите тенденции и винаги лансира нови такива, благодарение на стилиста си Лоренцо Посоко. Именно той я следва неотлъчно във всички промени на стила й.

Най-новото и облекло е „уау“: изцяло кристален сутиен, съчетан с дълга разкроена пола и чифт главозамайващи оптични бели платформи.

Дуа Липа е фен на Y2K модата

И, да, нейните тоалети допринесоха за разпространението на този стил, започвайки със завръщането на панталоните с ниска талия, които предизвикаха толкова голяма сензация и формализираха експлозията на тази тенденция.

Друг тренд, на който се спира, е жилетката, която носи както с кроп топ, така и самостоятелно, като истинска реинтерпретация на тендецията от 2000-те.

По време на пътуването си, Дуа Липа навлезе толкова много в сърцето на модния свят. Няколко дизайнери дори я поканиха да участва в модните им ревюта. Последни бяха Balenciaga, за които тя облече вълшебна жълта асиметрична рокля с дълъг шлейф.

За Versace Дуа Липа носи две визии. Едната, обсипана с розови кристали, а другата – изцяло черен изрязан костюм от две части, с който тя закри шоуто.

Истината е, че Versace остава най-голямата й страст, както на червения килим, така и на сцената, заедно с Mugler. Двете модни къщи успяват да създадат чувствени и впечатляващи облекла за нея, които перфектно отразяват нейната личност.

И въпреки че стилът й търпи доста промени, тези два бранда винаги са били константата, превърнала Дуа Липа в успешната звезда, която е днес.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дуа Липа променя стила си