Дори принцът носи деним

След като развърза вратовръзката и свали стандартния костюм, принцът закопча ризата си. Но не бялата официална риза, с която сме свикнали от години, а практичен деним вариант, далеч от традиционната кралска строгост.

Нестандартният избор бе комбиниран подходящо с тъмносиньо елегантно сако и подходящ чифт панталони. Перфектен избор, едновременно спортен и елегантен, който простолонаследникът селектира специално, за да присъства на баскетболния мач в TD Garden в Бостън, само няколко часа след пристигането си в САЩ.

До него, разбира се, е съпругата му Кейт Мидълтън, в тон със съпруга си. Принцесата на Уелс бе подбрала ретро блейзър в кралско синьо на Chanel за повода.

Двойката, забелязана в кулоарите да се наслаждава на мача между Бостън Селтикс и Маями Хийт, всъщност е в чужбина за официалното пътуване по повод наградите EarthShot.

Три дни ангажименти, посещения, но и моменти на отдих, точно като баскетболния мач, в който принцът показа различен свой образ в ежедневен стил, макар и отново под прожекторите.

Деним извън официалните стандарти

Различен външен вид, далеч от общоприетите официални стандарти, но способен да комбинира по-небрежната страна с по-строгата. Все пак кой казва, че прословутият деним не може да бъде част от кралския гардероб?

Толкова е удобен, че дори принцът го обича.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Първият държавен прием на Кейт Мидълтън като принцеса на Уелс