Кейт и Уилям превземат Бостън на наградите EarthShot

Време е принц Уилям и Кейт Мидълтън да отлетят към Америка след блясъка от държавното празненство в Бъкингамския дворец в чест на южноафриканския президент. Церемонията по връчването на наградите EarthShot ще се проведе в Бостън на 2-ри декември, награда, силно желана от принц Уилям през 2020 г.

Събитието обещава да бъде едно от най-бляскавите и първото, което ще отведе принца и принцесата на Уелс в чужбина след смъртта на кралица Елизабет.

Церемонията ще се проведе под формата на парад на звездите. В състава на събитието са Били Айлиш, Рами Малек, Шайлин Удли, Ели Голдинг и още много звезди. Британски репортери вече предусещат, че това събитие е стратегическо за Кейт и Уилям, особено с оглед релансирането на имиджа на кралското семейство в Америка.

Възприемането на британските кралски особи отвъд океана всъщност се филтрира от американските медии, които винаги са го превръщали в разказ, тясно свързан с клюки, а не с историята и традициите на семейство Уиндзор.

Освен това е известно, че най-голямо внимание се отделя на Хари и Меган, интегрирани в американския шоубизнес, а не в британския.

Наградите EarthShot ще поставят началото на новото управление на крал Чарлз III

Събитието, освен че ни дава нов елегантен поглед върху принц Уилям и принцеса Кейт, ще бъде и повод за поставяне началото на новото управление на крал Чарлз, което все още предстои да бъде дефинирано.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кейт Мидълтън предизвика принц Уилям с коктейл