Да си припомним 13 от най-стилните пролетни визии на Джесика Алба

Джесика Алба притежава безупречен вкус, както и усет за баланс.

Скъпо и евтино, класическо и ултра модерно, комфортно и секси – визиите на актрисата винаги са построени хармонично.

Клишето “модерна класика” й приляга, нещо повече, този израз сякаш е измислен специално за Джесика. И може би точно за това тя вече толкова години е модна икона. Просто стилът на звездата от “Град на греха” е стил, който приляга на всяка една жена.

Вижте още:
Фантастичният стил на Блейк Лайвли в 50 визии

Черпим вдъхновение от нея за пореден път, като си припомняме някои от най-добрите й пролетни визии през годините. Женствени, но никога провокативни, със задължителна доза удобство, но и често с ярки цветове и тренди аксесоари, тези модни комбинации са нещо, което ще поискате и вие да опитате! Ето ги и тях:

1. Елегантна в светлата неутрална гама:

2. С пола-молив в интересен зелен цвят. Сандалите пък са женствени, но и удобни, което не е ли мечтата на всяка жена?

3. Дънки, бели маратонки, сако – Джесика прави тази класическа комбинация по-интересна, добавяйки бяла чанта и завързан през раменете пуловер.

4. Уау момент! Благодарение на женствения силует на роклята и масивната платформа на тези ретро сандали Джесика изглежда като статуетка.

5. Още една класическа Джесика Алба. Върху женствената дантелена рокля тя е сложила байкърско яке с ципове, а металиковото стилето е още един интересен акцент.

6. Ретро сексапил на турбо скорост: тази бонбонена рокля описва съвършената фигура на актрисата, а прическата и обувките рамкират стайлинга й перфектно.

7. Страхотен усет по отношение на аксесоарите: актрисата го демонстрира отново, съчетавайки бяла рокля от рязана дантела с шапка с периферия, ратанова чанта и сандали с масивен нисък ток.

8. Обърнете внимание на дългия тренчкот от мека материя. Той е именно една от онези дрехи, в които се усещаш комфортно, докато същевременно правят стилна заявка.

9. Джесика умее да използва ефекта на цветовете и принтовете, дори когато смело ги смесва. Перфектна, свежа комбинация с любимото й кожено яке и с пъстра пола-молив.

10. Една по-различна визия с делови линии. Монохромният сет в прасковено е подчертано елегантен, а бялата чанта го допълва и дискретно го разчупва.

11. Любима визия! С тениската в райе и дългия двуреден блейзър няма как да срешиш. Джесика е добавила към тази класическа комбинация широк панталон, който добавя цвят и прави съчетанието колкото удобно, толкова и интересно.

12. Никой не може да носи скъсания деним по толкова женствен начин. Джесика се е спряла на бялото, а луксозният елемент са бели заострени обувки, които балансират всичко.

13. Отново виждаме Джесика да експериментира умело с цветовете. Този пъстър панталон, плюс чантата в малиново са добро попадение. А цветният блок с тъмносинята риза е определено оригинална идея.

Модната еволюция на Шарлийз Терон през погледа на стилистката й Лесли Фремар

Уроци по стил за миньончета от Ева Лонгория

Popular