Модната еволюция на Шарлийз Терон през погледа на стилистката й Лесли Фремар

Стилистката Лесли Фремар работи с Шарлийз Терон от 12 години и споделя, че промяната в стила на звездата в голяма степен е вдъхновена от нейните роли през годините.

Като актриса Шарлийз никога не се е страхувала да приема драматични и провокативни роли. Това се отразява на цялостната й естетика.

“В своето искуство Шарлийз е бунтар. Тя не се страхува да напълнее с 20 килограма или да си отреже косата за роля. Тогава аз трябва да надградя модното й амплоа около това, което в момента се случва с кариерата й”, казва Фремар. “Освен това, двете с нея сме на еднаква възраст и мисля, че през годините еволюираме в синхрон”. Лесли Фремар дава пример с филма “Лудия Макс”, за който на Шарлийз й се налага да е с бръсната глава. От тогава до сега, тя често е с много къса коса.

Обувките, които звездите не спират да носят на червения килим

Най-носената марка от Шарлийз през цялата й кариера досега е Dior. Носителката на “Оскар” често избира и Givenchy, Celine, Alexander McQueen или Tom Ford. Всички тези брандове носят духа на минимализма и екстравагантността, а това подхожда на Шарлийз.

В последните години, тя често облича сака или костюми. Понякога визията й е изключително семпла, но актрисата обича да изненадва.

“Шарлийз Терон цени модата като изкуство”, казва дългогодишната й стилистка. “Тя наистина е мечтата на дизайнера, защото не се страхува да експериментира с нетипичното”.

Фремар издава малко и за това какво можем да очакваме от следващите появи на Шарлийз, най-вълнуващата от които, разбира се, ще е тази на предстоящите награди “Оскар”. “Тя определено ме държи на нокти, защото й харесва да променя визията си и да пробва нещо още по-различно. Искаме да видим нови цветове, както и металикови материи”.

Великолепен стил на наградите SAG Awards: Дженифър Анистън, Шарлийз и още звезди

Fashion GalleryHero SliderPopular