Брад Пит с нова прическа и в страхотна форма

Да, той пропусна червения килим, но със сигурност направи впечатление на 80-ото издание на събитието. Във вторник, 10 януари, в Бевърли Хилтън в Лос Анджелис, Брад Пит присъства на престижната церемония по награждаването. Между усмивки и аплодисменти, актьорът се възползва от възможността да разкрие своята нова визия.

Седнал до актрисата Марго Роби, партньорката му в новия филм „Вавилон“, Брад очевидно е прекарал добре вечерта. 59-годишният актьор дори поздрави с широка усмивка младия Остин Бътлър, грабнал приза за най-добър актьор в драма за ролята му в музикалния биографичен филм  „Елвис“.

Брад Пит също бе номиниран за Златен глобус с филма си „Вавилон“

Емблематичната звезда бе отличена в категорията най-добър актьор в поддържаща роля в игрален филм, но в крайна сметка не успя да грабне статуетка. Във „Вавилон“, режисиран от Деймиън Шазел, той играе героя на Джак Конрад от 20-те години на миналия век.

В крайна сметка приза в тази категория грабна Ке Хуи Куан, награден за ролята си в „Everything Everywhere All at Once“.

Последната поява на Брад Пит на наградите Златен глобус бе през 2020 г., когато той си тръгна с награда за най-добър поддържащ актьор за „Имало едно време в… Холивуд“. А първата му награда датира от 1996 г., когато е награден за филма „12 маймуни“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Брад Пит празнува 59-ия си рожден ден с Инес де Рамон