Ботушите на платформа се завръщат

Ботушите на платформа в стил 90-те се завръщат. Готови ли сте за тях? Отвъд различните тенденции, този модел ботуши завладява всички сезони. Дизайнерите ги внедряват по свой собствен образ, от ултрачерните Vivienne Westwood, до ярките цветове и криволичещи форми на Buffaloes, толкова обичани от Spice Girls.

Този звезден стил бе истинска класика на музикалната сцена от 70-те години, където ботушите на платформа поддържаха имиджа на международни поп и рок кадри като KISS, ABBA и дори Елтън Джон.

Визиите на знаменитостите с ботушите на платформа

Започвайки от последната кампания на Valentino с любимата ни Зендея, в тотален Pink, шокиращото розово я превръща в истинска статуетка.

Киара Ферани също избира чифт ботуши на супер висока платформа от Saint Laurent, в изцяло черен вариант, който може да се комбинира с всеки тоалет. Хейли Бийбър я следва в избора на цвят, но в модел с дължина почти до коляното. Красавицата ги съчетава с копринена сатенена рокля.

Кортни Кардашиян е съгласна с избора на неутрална, изцяло черна визия. За разходката със съпруга си, тя ги съчетава с блейзър рокля.  Дори сред звездите на TikTok, ботушите на платформа намират благодатна почва, както се вижда от избора на Чарли Д‘Амелио.

Певицата Оливия Родриго пък им е огромен фен, като носи толкова различни модели. Видяхме я дори  в такива на Marc Jacobs, докато се разхождаше из Лос Анджелис с приятелката си Айрис.

Къде сме ги виждали преди?

Ботушите на платформа намериха мястото си и на последните модни ревюта и колекции. От версия над коляното, през кадифена такава, в наситено зелено и с леко настроение от 70-те, можем да видим акцента на толкова много дизайнери.

Този тренд ни напомня за звездите от миналото. Изцяло кожени, с гайки или не, ботушите придават сила и характер на външния ни вид.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Визията на Кендал Дженър е must have