Бела Хадид в Катар с много различен стил

Бела Хадид има свой собствен стил с много елементи от 00-те и 90-те години, муза на Gen Z и любител на модата. В Катар тя избра два много специални тоалета, които си заслужава да видим.

За първата вечер Бела се спря на рокля, дело на Schiaparelli, със златни копчета и ефектни токчета, добавяйки копринен шал към косата си. А в нощта на наградите моделът се появи в ретро черна рокля на Alaia. Красавицата отново бе с покрита коса.

Бела Хадид знае, че винтидж стилът винаги е правилният избор

Супермоделът присъства на церемонията по награждаването на Fashion Trust Arabia Prize 2022 в Националния музей на Катар в Доха, където връчи наградата Ready-to-Wear на победителите Сихам Албинали и Сара Албинали.

Заобиколена от баща си Мохамед Хадид, Бела изнесе майсторски клас по винтидж стил. 26-годишната моделка бе избрала макси рокля с качулка в тъмносин цвят от колекцията есен/зима 1986 г. на Azzedine Alaia, както по-рано споменахме.

Аутфитът й е бил носен от емблематичната певица Грейс Джоунс, която бе муза на покойния тунизийски моден дизайнер. Роклята е налична в луксозните ретро магазини “1st Dibs” и се оценява на £27 000.

Визията на красавицата бе завършена подобаващо от красиви обеци и силно изявено котешко око.

Разбира се, това не е първият сензационен аутфит на Бела до момента. Иконата на стила пристигна облечена в зашеметяваща рокля на Versace, за да впечатли на 75-ия годишен филмов фестивал в Кан по-рано тази година.

Бела Хадид работи върху външния си вид със стилиста на знаменитостите, за който всички ние сме чували – Ло Роуч.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Според Бела Хадид най-готиният аксесоар струва под 10 евро