Според Бела Хадид най-готиният аксесоар струва под 10 евро

Ако погледнем внимателно визиите на Бела Хадид от последните 3 месеца, лесно ще забележим, че има един аксесоар, който се завръща в почти всички нейни тоалети.

И, да, това са белите чорапи. От съвсем класическите хавлиени платове до мъжките, дълги до коляното от памук и коприна, те са горещият аксесоар, по който моделът изглежда е обсебен.

Акцент, който модният свят познава и оценява отдавна, но който никога не е станал мейнстрийм, защото винаги се е смятал за труден за съчетаване и подходящ само за определен тип стил и визия.

Бела Хадид си е Бела Хадид

И това, което носи, най-вероятно е предназначено да се превърне в супер тенденция. Можем да предвидим, че от нишов аксесоар, белите чорапи ще се превърнат в задължителна част от гардероба ни.

Каква е добрата новина тук? Това определено е цената. Тя е акцентът, на който да заложим, без да се страхуваме да оставим чорапите в шкафа или в магазина, тъй като ще похарчим по-малко от 10 евро, за да купим първия си чифт.

А какво да кажем за факта, че Бела изглежда е толкова обсебена? Моделът ги съчетава по всякакъв начин… Е, вече имаме доста вдъхновения за визии, които можем да интерпетираме по свой собствен начин.

Избрахте ли си вече визия от нейния Instagram профил? Ако не сте, то какво чакате?

ВИЖТЕ ОЩЕ: Есенният грим на Джиджи и Бела Хадид