Банските на знаменитостите

Страхотното завръщане на стила от 90-те, съчетано с тенденцията на банските от това лято, бележи избора на звездите за летен аутфит. Поняко едно име е достатъчно. Нали така? Кое е първото нещо, което ни идва на ум, когато мислим за плажна визия? Памела Андерсън от „Спасители на плажа“, разбира се.

Нейният огненочервен цял бански се превърна в класика и отново се наложи в тенденциите за това лято. Според любопитно проучване, търсенето на цял бански, точно като на американската актриса в култовото телевизионно шоу от 90-те години, се е увеличило със 175% спрямо миналата година.

Като се има предвид, че трябва да се спрем на най-желаните модели в момента, първото име, което ще ни дойде на ум трябва да бъде това на банските от линията Gigi x Frankies на Frankie’s Bikini. Носени от Джиджи и Бела Хадид, тези бански са чудесна лятна инвестиция.

Голямото завръщане на стила от 90-те с почетното споменаване на символа на животинския костюм от миналото лято на Lady D, със сигурност е допринесъл за възхода на целите бански. Сред любимите силуети на звездите са тези в пастелни тонове, с цветни щампи и текстури с лого, в комбинация от деколтета, изрезки и кръстосани ленти.

Банските на знаменитостите: На какви тенденции се спряха звездните дами?

Кайли Дженър се фокусира върху плетените бански, за да популяризира своя козметичен бранд @KylieSkin. Дуа Липа пък се насочва към комбиниран бански в цвят аквамарин с изрязани детайли. Ким Кардашиян винаги се спира на бански от две части в един класически нюанс. Хейли пък залага на бял цял бански, който и стои толкова сладко.

Търсите ли своето вдъхновение, за да изберете правилния бански костюм за вас това лято? Е, вижте няколко от най-популярните дами, които ни пренасят на плажа още сега. Все пак е лято.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Перфектният тоалет на Кейт Мидълтън