Перфектният тоалет на Кейт Мидълтън

Всички имаме в гардероба си тази визия, от която не можем да се откажем /наистина никога/, защото е способна да ни даде онази зона на комфорт, от която изпитваме нужда, или просто, защото ни харесва. Това е и нещото, което ни свързва дори с кралските особи. Е, Кейт Мидълтън ни го демонстрира безапелационно.

Познаваме добре любовта на херцогинята на Кеймбридж към Alexander McQueen. Какво по-голямо потвърждение от трите й излизания с бялата визия, включваща бяло сако и панталон, през последните няколко месеца? Очевидно Кейт Мидълтън избира лято в бяло.

Но нека се върнем назад и започнем от последното събитие, на което видяхме херцогинята с този аутфит. Да, това са Игрите на Британската общност, събитие, което се провежда на всеки четири години и което привлича най-добрите спортисти.

Тук, заедно с принц Уилям и принцеса Шарлот, Кейт избра да пребори високите температури на Бирмингам, обличайки любимия си тоалет.

Бялата визия бе комбинирана със свежа бяла тениска под сакото и подходящ колан, разбира се. Завършек придаваха розовите обувки на Camilla Elphick с нисък ток и контрастен черен връх. Кралски тоалет, който както казахме, е един от любимите на Кейт.

Всъщност, през юни, за откриването на национален паметник, Мидълтън пристигна отново в дизайнерския костюм на Alexander McQueen, този път допълнен от чанта Mulberry.

А кой е първият път, в който видяхме Кейт Мидълтън с белия тоалет?

Трябва да се върнем назад, до месец март, по време на турнето на Кеймбридж в Ямайка. Тук херцогинята се срещна с министър-председателя Андрю Холнес и съпругата му Джулиет, а по-късно посети училище и болница, показвайки белия аутфит, който тогава разчупва с оранжева блуза Ridley London и чанта Willon Vintage Hilson.

Семплъл, гъвкав и невероятно шик – ако трябва да посочим перфектната визия на Кейт за всеки повод, то това би бил нейният бял костюм на Alexander McQueen.

ВИЖ ПОВЕЧЕ: Последната визия на Кейт Мидълтън от пътуването й с принц Уилям